Meer klanten dankzij een online community 

Ontdek hoe je een groep fans creëert die niet kan wáchten om klant te worden, zonder moeilijk gedoe. Gratis Online Masterclass!

Je gegevens

Datum en tijd

donderdag
11
maart
09.30 CET
JA, IK BEN ERBIJ >


Haal meer uit je online community!

Vind jij het als ambitieuze ondernemer lastig om nieuwe klanten binnen te halen via je online community? Of overweeg je een Facebook groep, LinkedIn groep of een community op je eigen platform, maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Je zit onnodig veel tijd op social media en voor jouw gevoel levert het niets op. Mensen reageren amper, waardoor je het gevoel hebt dat jouw waarde niet gezien wordt.
Zonde! Je wil iets met communities, want dat is tegenwoordig het toverwoord. Je ziet anderen met gemak klanten via hun online groep binnenhalen en wil dit ook, maar hoe? 

Ontdek in deze Gratis Online Masterclass:
  • Tips & tricks hoe je een online community bijzonder maakt;
  • Hoe mensen wél reageren op jouw berichten;
  • Wat de meest gemaakt fouten zijn die ondernemers maken, waardoor hun online community niet winstgevend is;
  • Welke verrassend makkelijke stappen je neemt, zodat jij ook succesvol wordt met jouw online groep;
  • Zodat je zichtbaarheid groeit en je gratis meer leden en nieuwe klanten aantrekt, zonder moeilijk gedoe.

Zorg dat je het webinar niet mist. Houd ook pen en papier bij de hand zodat je mee kunt schrijven. In 1,5 uur tijd ontdek je het geheim van online communities en krijg je veel concrete tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt. 

Liefs,
Maartje Blijleven


PS. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en ik zal je herinneren per e-mail, zodat je de webinar niet vergeet ;-). 
Hallo, ik ben Maartje Blijleven, 
Online Community Coach voor ambitieuze ondernemers. Ik ben #1 bestseller auteur, keynote spreker en al 20 jaar digital community expert voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Facebook en ondernemers. Als oprichter van de Community Leaders Club en Online Community Academy, weet ik hoe je een community begint, laat groeien en winstgevend maakt.

Mensen noemen me ook wel de 'queen of communities' van Nederland en Belgie, omdat ik regelmatig in de media kom en al honderden ondernemers en professionals hielp om succesvol te zijn met hun eigen online community.

Dat mijn Community Leaders Formule werkt, bewees ik met mijn eigen gratis Facebookgroep, de Community Leaders Club. In 3 weken tijd had ik niet alleen 322 leden in mijn community, maar haalde ik ook 2.985 euro aan omzet binnen via nieuwe klanten! Een maand later waren dat 636 leden en 9.950 euro aan extra inkomsten. Nog een maand later 1.130 leden en 29.850 euro. Binnen 3 maanden 1.130 leden, 43 nieuwe klanten en 42.785 euro aan extra omzet dankzij mijn online community. Wauw!

Inmiddels ben ik ook de Community Leaders Club gestart op Clubhouse, want ongelooflijk goed werkt om mijn business een boost te geven. Elke vrijdag om 9.00 uur host ik daar de room 'Community Leaders Club.'

Omdat ik jou ook meer nieuwe klanten, meer voldoening, impact en continuïteit in je business gun, geef ik deze gratis online training.

Ken je ambitieuze ondernemers, coaches, creatieven, adviseurs of andere kennis ondernemers voor wie dit webinar interessant is? Deel dit event gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)