Hoe je een continue stroom aan klanten krijgt en je expertstatus claimt met een eigen online community... in maar een paar uurtjes per week. (gratis webinar).

Je gegevens

Datum en tijd

JA, IK BEN ERBIJ >

Ontdek in dit webinar:

  • Hoe je voorkomt dat je alleen maar bezig bent met gratis waardevolle content delen, terwijl je er geen klanten uithaalt; 
  • Wat de #1 oorzaak is dat (kennis)ondernemers, creatieven, coaches en experts online geen klanten krijgen;
  • Wat de beste en snelste manier is om een continue stroom aan nieuwe klanten te krijgen en de expertstatus die je verdient;
  • Hoe ik dankzij de community in maar 2 uurtjes per week al m’n marketing content voor elkaar heb (ja, ook voor m’n social media, blog, youtube kanaal en podcast); 
  • Wat de 3 grootste community valkuilen zijn;
  • De 4 pijlers die je helpen aan een succesvolle community; implementeer dit en je hebt een winstgevende groep.

Voor zzp'ers en ondernemers met een klein bedrijf is dit webinar voorlopig nog gratis, omdat het mijn doel is om 100.000 ambitieuze ondernemers te helpen succesvol te zijn dankzij hun online community. 

Zorg dat je dit webinar niet mist. Houd ook pen en papier bij de hand zodat je mee kunt schrijven. In 1,5 uur tijd ontdek je het geheim van actieve online communities en krijg je veel concrete tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt. 

Liefs,
Maartje Blijleven


PS. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en ik zal je herinneren per e-mail, zodat je de webinar niet vergeet ;-). Er is maar plaats voor 50 deelnemers, dus wees er snel bij.
Over Maartje Blijleven, 
De #1 Digital Community Expert voor ambitieuze ondernemers (a.k.a de Queen of communities van Nederland en België), leert jou hoe je op de beste manier meer klanten krijgt, meer impact maakt en ontspannen zichtbaar wordt dankzij jouw online community. 

Deel dit webinar gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)