Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ontdek in dit webinar:

  • Hoe je voorkomt dat je alleen maar bezig bent met gratis waardevolle content delen, terwijl je er geen klanten uithaalt; 
  • Wat de #1 oorzaak is dat (kennis)ondernemers, creatieven, coaches en experts online geen klanten krijgen;
  • Wat de beste en snelste manier is om een continue stroom aan nieuwe klanten te krijgen en de expertstatus die je verdient;
  • Wat de 4 grootste valkuilen zijn, waardoor je blijft hangen als 'gewone expert' en niet die nummer 1 expert wordt;
  • De 4 pijlers die zorgen dat je van expert naar dé #1 in jouw markt gaat, zonder 24/7 te werken. Zodat je een continue stroom aan klanten krijgt, de expertstatus die je verdient en een #Blijleven.

Voor zzp'ers en ondernemers met een klein bedrijf is dit webinar voorlopig nog gratis, omdat het mijn doel is om 100.000 ambitieuze ondernemers te helpen succesvol te zijn dankzij hun online community en relevante content. 

Zorg dat je dit webinar niet mist. Houd ook pen en papier bij de hand zodat je mee kunt schrijven. In 1,5 uur tijd ontdek je het geheim van succesvolle ondernemers en krijg je veel concrete tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt. 

Liefs,
Maartje Blijleven


PS. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en ik zal je herinneren per e-mail, zodat je de webinar niet vergeet ;-). Er is maar plaats voor 150 deelnemers, dus wees er snel bij.
Over Maartje Blijleven, 
De #1 Digital Community & Content Expert voor ambitieuze ondernemers (a.k.a de Queen of communities van Nederland en België), leert jou hoe je op de beste manier meer klanten krijgt, meer impact maakt en ontspannen zichtbaar wordt dankzij jouw online community, relevante content, strategisch samenwerken en een ijzersterke positionering. 

Deel dit webinar gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)