De 5 geheimen voor een succesvol online bedrijf met goedbetalende klanten, zonder 24/7 te werken.
Voor zzp'ers en kleine ondernemers. Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt een opname. 

Je gegevens

Datum en tijd

JA, IK BEN ERBIJ >

Ontdek in deze online presentatie:


  • Wat de 4 meest gemaakte fouten zijn, waardoor 90% van de zzp'ers en kleine ondernemers te weinig klanten aantrekken;
  • Waarom je én een business building methode én een community building methode nodig hebt om veel klanten te krijgen;
  • Hoe je op een authentieke en sympathieke manier kunt verkopen vanuit verbinding, zonder te pushen. Zodat jij snel aan leuke klanten komt, goed geld verdient met je passie en genoeg tijd, geld en energie overhoudt om leuke dingen te doen met de mensen waar je van houdt;
  • Wat er nodig is om succesvol te zijn: financieel onafhankelijk en een #Blijleven;
  • Welke 5 onderdelen cruciaal zijn voor een succesvol (online) bedrijf. En hoe jij dit makkelijk en snel implementeert.

Voor zzp'ers en kleine ondernemers is deze online presentatie voorlopig nog gratis, omdat het mijn doel is om 100.000 ambitieuze ondernemers te helpen succesvol te zijn in de online wereld. Bijzonder geschikt voor ambitieuze freelancers,  adviseurs, experts, coaches en andere ondernemers die zelf het gezicht zijn van hun bedrijf.

Zorg dat je deze online presentatie niet mist. Houd ook pen en papier bij de hand zodat je mee kunt schrijven. In 1,5 uur tijd ontdek je het geheim van succesvolle ondernemers en krijg je veel concrete tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt. 

Liefs,
Maartje Blijleven


PS. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en ik zal je herinneren per e-mail, zodat je deze online presentatie niet vergeet ;-). Er is maar plaats voor 100 deelnemers, dus wees er snel bij.
Over Maartje Blijleven
#1 Bestseller auteur, keynote spreker en al meer dan 20 jaar digital community strateeg en mentor. Ze heeft gewerkt met topbedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte, Facebook en diverse ondernemers. Haar focus ligt vooral op samenwerking met leiders, CEO's en senior managers, zoals HR- en Marketing-directors.

Bekend als de Queen of Communities, leert Maartje jou hoe je op een authentieke en sympathieke manier een (interne of externe) community bouwt. Zo creëer je een sterkere, meer verbonden cultuur die zowel werknemers als klanten aantrekt en behoudt.

Laat Maartje je helpen om een krachtige community op te bouwen die de betrokkenheid, innovatie en het succes van je bedrijf aanzienlijk vergroot.

Deel deze online presentatie gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)