Clubhouse basics voor ondernemers

Ontdek waarom Clubhouse de nieuwe community hype is. Simpele uitleg met praktische tips en voorbeelden. Schrijf je nu in!

Je gegevens

Datum en tijd

Aanmelding bevestigen

Clubhouse basics voor ondernemers

In minder dan een 3 weken tijd 1.100 volgers en elke dag toffe gesprekken met prospects, die zich vervolgens inschrijven op je mailinglijst of klant worden. Wie wil dit nou niet?

Het overkwam me de eerste 3 weken op Clubhouse. Als een van de eerste Nederlandse ondernemers ontdekte ik het platform. Als digital community expert zie ik grote kansen. Maar hoe werkt dat precies? Wat zijn do's en dont's? Hoe word je lid en hoe start je een gesprek?

In dit webinar krijg je een spoedcursus Clubhouse, zonder moeilijk gedoe. Ga meteen aan de slag en haal zelf het maximale uit dit nieuwe gratis communityplatform. Stap nu in, want voorlopers zoals jij hebben een mega voorsprong als de rest Clubhouse ontdekt.

Dus zorg dat je het webinar niet mist. Houd ook pen en papier bij de hand zodat je mee kunt schrijven. In een uurtje ontdek je het geheim van Clubhouse en krijg je veel concrete tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt. 

Liefs,
Maartje Blijleven


PS. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail en ik zal je herinneren per e-mail, zodat je het webinar niet vergeet ;-). 

PS2: Elke vrijdag om 9.00 uur host ik de Nederlandstalige room 'Community Leaders Club' op ClubHouse, wees welkom! En geef dit gerust door aan andere ondernemers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Hallo, ik ben Maartje Blijleven, 
Online Community Coach voor ambitieuze ondernemers. Ik ben #1 bestseller auteur, keynote spreker en al 20 jaar digital community expert voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Facebook en ondernemers. Als oprichter van de Community Leaders Club en Online Community Academy, weet ik hoe je een community begint, laat groeien en winstgevend maakt. 

Mensen noemen me ook wel de 'queen of communities' van Nederland en Belgie, omdat ik regelmatig in de media kom en al honderden ondernemers en professionals hielp om succesvol te zijn met hun eigen online community.


Dat mijn Community Leaders Formule werkt, bewees ik met mijn eigen gratis Facebookgroep, de Community Leaders Club. In 3 weken tijd had ik niet alleen 322 leden in mijn community, maar haalde ik ook 2.985 euro aan omzet binnen via nieuwe klanten! Een maand later waren dat 636 leden en 9.950 euro aan extra inkomsten. Nog een maand later 1.130 leden en 29.850 euro. Binnen 3 maanden 1.130 leden, 43 nieuwe klanten en 42.785 euro aan extra omzet dankzij mijn online community. Wauw!

Inmiddels ben ik ook de Community Leaders Club gestart op Clubhouse, want ongelooflijk goed werkt om mmijn business een boost te geven. 

Omdat ik jou ook meer nieuwe klanten, meer voldoening, impact en continuïteit in je business gun, geef ik deze gratis online training.

Ken je ambitieuze ondernemers, coaches, creatieven, adviseurs of andere kennis ondernemers voor wie dit webinar interessant is? Deel dit event gerust met je netwerk. Vind ik leuk :)